Darželinukai bibliotekoje

Vasario 27 dieną vaikų literatūros skyriuje viešėjo Ignalinos „Šaltinėlio“ mokyklos „Boružėlių“ ir „Bitučių“ grupių vaikai su auklėtojomis.

Jie žiūrėjo „Mįsliuko“ lėlių teatro rodomą spektakliuką pagal Nicola Kinnear knygą „Kaip kiškis mokėsi drąsos“. Smagi ir įtaigi paveikslėlių knyga, parodanti, kad iš tiesų esame kur kas drąsesni, nei galvojame, virto gražiu bibliotekos lėlių teatriuko vaidinimu. Pažiūrėję jį vaikai pasakojo ką matę, noriai atsakinėjo į bibliotekininkių pateiktus klausimus, vaišinosi sausainiais, kuriuos kepė pagrindinis pasakos veikėjas Kiškis Leonas. Dar vaikų laukė ir kūrybinė užduotėlė, reikėjo nuspalvinti popierinius sausainėlius. Greitai balti popieriniai „kepiniai“ virto meno kūriniais. Turininga ryto valandėlė ištirpo, linksmi ir geros nuotaikos mažieji bibliotekos draugai grįžo į mokyklą.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.