Metų knygos rinkimai Linkmenyse

Skatindama bibliotekos lankytojus domėtis šiuolaikine lietuvių literatūra, siekdama atkreipti dėmesį į geriausius kūrinius, populiarindama skaitymą kaip prasmingą, patrauklų užsiėmimą Linkmenų biblioteka kasmet dalyvauja Metų knygos rinkimuose. Šiais metais pasiūlyta pasikalbėti apie naujosios kategorijos – publicistikos ir dokumentikos knygomis. Šios knygos atspindi skirtingus istorinius laikotarpius, praeitį ir dabartį.


Vasario 13 dieną bibliotekoje aptartos Rūtos Oginskaitės knygos „Gib a kuk. Žvilgtelėk. Pokalbiai Olgos ir Grigorijaus Kanovičių namuose“ bei „Tomą Venclovą kalbina Kristina Sabaliauskaitė“, nes šios knygos ypač patiko jas perskaičiusiems. Daug minčių sukėlė ir internete rasti vaizdo įrašai apie šias knygas. Ir, Žinoma buvo balsuojama už patikusius metų knygos rinkimams nominuotus leidinius.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.