Kūrybinis-edukacinis užsiėmimas „Užrašų knygutės gamyba“

Gegužės 22 d. Visagino viešosios bibliotekos filialas sulaukė svečių – Visagino „Verdenės“ gimnazijos 2b klasės mokinių ir jų mokytojos – Žanos Vaitkuvienės-Ziminos. Bibliotekoje vyko kūrybinis – edukacinis užsiėmimas „Užrašų knygutės gamyba“.

Užsiėmimą vedė Ignalinos viešosios bibliotekos Kazitiškio filialo bibliotekininkė Rasa Trubilienė.

Susirinkusius vaikus Rasa mokino, kaip paprastomis priemonėmis pasigaminti gražią ir originalią užrašų knygutę. Kurdami knygutes vaikai išlaisvino savo kūrybinę fantaziją, todėl nenuostabu, kad visos knygutės išėjo labai skirtingos ir originalios. Džiaugiamės, kad vaikai patyrė daug teigiamų emocijų ir praturtino savo kūrybines galimybes.

Bibliotekos vardu norime padėkoti bibliotekininkei Rasai, mokytojai Žanai ir vaikams už sukurtą gražų renginį bei puikią visų nuotaiką.

Visagino viešosios bibliotekos informacija

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.