Meikštuose paminėta Valstybės diena

Liepos 5 d. Meikštų bibliotekoje vyko įvairūs renginiai, skirti Valstybės dienai paminėti.

Pirmiausiai atidaryta vaikų vasaros stovyklos „Atverk duris vasarai“, kurioje vaikai bus laukiami kiekvieną šeštadienį, vyks įvairūs užsiėmimai, skaitymai ir edukacijos. Šį kartą vyko dvi edukacijos „Hapchico spalvotas vaikų pasaulis“ ir „Valstybės dienai pasigamink vėliavėlę“. Vaikai spalvino Hapchico figūrėles, ieškojo lobių bibliotekoje, rinko taškus mindami mįsles, gamino vėliavėles.

Vėliau į biblioteką rinkosi suaugusieji. Buvo pristatyta Ignalinos Viešosios bibliotekos projekto „Dvarų istorija žadina vaizduotę“ tapybos paroda, prisimintas projektas ir dar kartą juo pasidžiaugta. Paroda bibliotekos lankytojai galės grožėtis iki liepos pabaigos.

Vakare, Pūškų pasienio užkardos pareigūnams keliant Valstybinę vėliavą, sugiedota „Tautiška giesmė“. Valstybės dienos proga visus susirinkusios pasveikino seniūnė T. Jarutienė, Ignalinos rajono savivaldybės Tarybos nariai S. Panavienė ir V. Sakalauskas. Renginį vainikavo P. Bernatavičiaus koncertas, kurį krašto žmonėms padovanojo kraštietė J. Ševčiuvianec.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.