„Vasara su knyga“ Šiūlėnų bibliotekoje

Rugpjūtį Šiūlėnų bibliotekoje vaikai tęsė pažintį su rašytojo, pedagogo, kunigo Juozo Tumo-Vaižganto kūryba, skaitė šio rašytojo apsakymą „Tėvelis obuolį reškia“. Vaikai suprato Aleksiuko norą būti kuo dažniau su savo tėveliu ir pasakojo, kaip patys bendrauja, kokius darbus dirba, kaip leidžia laisvalaikį su tėveliais. Gabija pasakojo, kaip su tėčiu važinėja dviračiu, Armandas, kaip  pjovė žolę. Paskaitę knygutę, karpė ir klijavo iš spalvoto popieriaus įvairiaspalvius obuoliukus, o lauke žaidė judriuosius žaidimus.

Taip pat  mažieji noriai dalyvavo viktorinose „Atspėk pasakų herojus“, „Ką aš žinau apie knygą“.  Įveikę viktorinos klausimus, žaidė judriuosius žaidimus „Pele, pele pas ką žiedas žydi?“, „Batų mėtymas“ ir kitus.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.