Bibliotekoje vėl vyko kova su zombiais

O Dieve! Kiek čia zombių!! Žiūrėk, koks lobis! AUKSAS! Duok maisto! Aš radau deimantų! Pasistatėm namą, o ant stogo zombiai! Pas mane liko mažai maisto! Mano namuose zombių vakarėlis! Pas tave stekas medienos! Tik pasakiau ir radau! Eiiii, kur mano lova??? Kas čia? Čia lapis lazuli! ATSARGIAI! Oiiii…

Tik tokias pokalbių nuotrupas buvo galima suprasti bendrame šurmulyje. O šiandien buvo visko! Šūkavimo, dalinimosi išgyvenimo ištekliais, žaidimo komandoje ir individualaus, buvo net lovos vagystė.

Visiems mainkraftininkams patiko šis susitikimas, jis suteikė daug teigiamų emocijų.

Vaikai mokėjo žaisti žaidimą, mums tik beliko stebėti, kaip jie žaidžia, bendradarbiauja, tariasi, tampa bendruomeniškesniais.

Pasibaigus susitikimui, sutarėme, kad būtinai dar susitiksim rugsėjo 14 dieną, šeštadienį nuo 9.30 val.

Inovacijų diegimo ir ūkio skyriaus vedėja Inga Besusparienė

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.