Vasariški „Rudenėlio“ susitikimai

Paskutiniais liepos ir rugpjūčio pirmadieniais viešojoje bibliotekoje rinkosi senjorų klubas „Rudenėlis“.  Liepą vyko poezijos popietė „Lakštingala negali nečiulbėti“ skirta Salomėjai Nėriai. Prisiminta sudėtinga poetės biografija, parengta knygų parodėlė. Vėliau popietės dalyviai nuoširdžiai skaitė poetės Salomėjos Nėries eiles, dainavo.  

Nepamiršta pasveikinti klubo pirmininkę Aldonos Freder gimtadienio proga. Jai įteikta gėlių, sugiedota ilgiausių metų, sušoktas valsas, supjaustytas  gimtadienio tortas.

Rugpjūčio 26 d. klubo nariai rinkosi į popietę „Baltijos kelias – kelias į laisvę“ paminėti Baltijos kelio 30-ųjų metinių. Susitikimo metu buvo skaitoma Baltijos kelio istorija ir Baltijos kelio 30-mečiui skirtas eilėraštis. Klubo nariai simboliškai susikabino rankomis kaip prieš trisdešimt metų, kad prisimintų ir pagerbtų svarbų įvykį ne tik mūsų, bet ir visų Baltijos tautų gyvenime, įvykį, turėjusį lemtingą reikšmę mūsų ateičiai – laisvės siekiui. Popietės dalyviai susikabinę rankomis sugiedojo Lietuvos himną, klubo „Rudenėlis“ himną, dainavo patriotines dainas. Dalyvavusieji Baltijos kelyje dalinosi įspūdžius ir džiaugėsi, kad dabar gyvename laisvoje šalyje.

 Vėliau tradiciškai pasveikintas, klubo narys, Petras Norinkevičius su gimtadieniu.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.