Projekto „Amatai atgyja pasakose“ pristatymas

Ignalinos rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje pristatytas projektas „Amatai atgyja pasakose“ , kurio tikslas – sudaryti sąlygas Ignalinos rajono vaikams ir jaunimui, vasaros stovyklų metu, per skaitymą, pažinti krašto kultūros tradicijas ir senuosius amatus.

Projekto veiklų koordinatorė Lina Staliauskienė trumpai pristatė kaip ir kodėl atsirado šis projektas, kokios veiklos laukia bibliotekininkų, savanorių, stovyklų dalyvių. Apie pasakų reikšmę vaikų ugdymui papasakojo Vaikų literatūros skyriaus vedėja Aldona Meškauskienė.Prisistatė ir stovyklose su vaikais bendrausiantys Ignalinos viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyriaus personažai Mįsliukas, pelėda Paulė, klounas Vitaminas.

Projektas parengtas pagal VPS priemonę „Kultūros savitumo išsaugojimas, tradicijų tęstinumas“.
Projektas iš dalies finansuojamas iš EŽŪFKP ir Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto lėšų.
Projektą remia UAB „Legra“

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.