Minecraft pasaulyje – statybos

Spalio 5 d. Atradimų erdvėje kiekvienas žaidėjas jungėsi į serverį ir žaidė  Minecraft kūrybiniame režime. Susibūrę į keturias atskiras komandas vaikai pradėjo statyti. Viena komanda statė karinį poligoną, į kurį buvo galima patekti tik su leidimais. Jį supo aukštos tvoros ir pakeliami vartai. Kitos komandos statė gyvenamuosius namus ir gatves. Nebuvo apsieita be pykčių, nes buvo panaudoti sprogmenys ir sugadinta dalis poligono sienos. Po šio incidento, siena buvo atstatyta ir sustiprinta apsauga aplink poligono teritoriją.

Kaip vaikams seksis toliau statyti, ginti ir gyventi Minecraft pasaulyje, pamatysime kitą šeštadienį, spalio 12 d. 10 val.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.