Rytų Aukštaitijos keliais

Spalio 4 dieną Rimšės bibliotekoje vyko šiltas ir jaukus renginys su žurnaliste, rašytoja, kultūrologe Dalia Savickaite „Rytų Aukštaitios keliais“. Jo metu buvo pristatytos Dalios Savickaitės knygos „Rytų Aukštaitijos keliuose sutiktieji“ ir „Ignalinos miškų urėdija – krašto turtų sergėtoja“, prisimintas jos ilgametis darbas Aukštaitijos nacionaliniame parke, projektas „Protakos“, straipsniai įvairiuose rajono ir šalies leidiniuose.

Ponia Dalia į renginį atvyko ne viena, o su savo knygos herojėmis Nijole Keraitiene ir Indre Gruodiene. Mokytoja Nijolė atsivežė savo mokinį, puikų pasakotoją Algirdą Pauliukėną, o ponia Indrė susitikimą sušildė gitaros garsais. Smalsūs renginio dalyviai negailėjo klausimų knygų autorei, ilgai diskutavo.

Renginio pabaigoje, dėkojant viešniai už nuoširdų susitikimą, Rimšės laisvalaikio organizatorė Svetlana Panavienė ir Ilgių bendruomenės atstovės ponią Dalią pasveikino ir su praėjusiu gimtadieniu.

Ačiū visiems prisidėjusiems organizuojant renginį, ačiū Kazitiškio laisvalaikio organizatorei Danutei Gasiūnienei už dovanotą rudenišką dainą.

Bibliotekininkė Daiva Veličkienė

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.