Žodžiai krito, lyg rudenio lapai

Spalio 11 dieną Mažėnų ir Rimšės bibliotekų lankytojus pakvietėme į popietę Mažėnų bibliotekoje, skirtą pagyvenusių žmonių dienai paminėti „Žodžiai krenta, lyg rudenio lapai“. Popietės metu skambėjo prasmingi ir gilūs Silvijos Žiuliukienės eilėraščių posmai, Danutės Labutienės pamokanti pasakėčia apie bobulį ir dziediuį, Elžbietos Rubinienės jumoristinis pasakojimas apie marčias ir anytas, Bronės Abaravičienės  pasakojami Rimšės krašto padavimai ir dar daug eilėraščių bei linksmų pasakojimų…

Kelios valandos pralėkė nepastebimai, o žodžiai krito lyg rudenio lapai nuoširdžiai kalbantis, nes kiekviena turėjo ką pasakyti, apie ką papasakoti.

Dėkojame mūsų bibliotekų akyviausioms lankytojoms, kad jos tokios šaunios, jaunatviškos, kuriančios ir visur noriai dalyvaujančios. Ačiū Rimše seniūnei Tatjanai Jarutienei  už suteiktą transportą.

Mažėnų ir Rimšės filialų bibliotekininkės
Kristina Ignatjeva ir Daiva Veličkienė

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.