Šokių varžytuvių vakaras bibliotekoje „Just dance 2019“

Spalio 11 d. į bibliotekos atradimų erdvę atėjo 18 moksleivių, kurie dalyvavo šokių varžybose. Šių varžybų iniciatorė savanorė Nadia, ji pateikė Europos solidarumo korpusui projektą ir, laimėjusi konmkursą, gavo „Just Dance 2019“ žaidimą. Todėl vaikai galėjo savo jėgas išbandyti šokdami pagal naujausią muziką. Varžytuvėse aktyviai dalyvavo įvairaus amžiaus jaunimas nuo 5 iki 17 metų, jie susiskirstė į komandas po 2-3 žmones.

Tiesa pasakius, tai buvo labai įdomus, smagus ir labai triukšmingas užsiėmimas. Kiekvienas norėjo šokti, o ne sėdėti ir laukti savo eilės. Nuostabu tai, kad vaikai jautėsi labai laisvai ir nesigėdino šokti, kai juos stebi kiti. Truputį pritrūko komandinio žaidimo, azarto, tačiau tai nesugadino bendros nuotaikos ir puikių emocijų.

Susumavus rezultatus nugalėtojais tapo Vasarės ir Dovydo komanda surinkusi 24 075 taškus. Visi dalyviai išėjo su prizais – šokoladais, slimais/šlykštukais ir, aišku, gera nuotaika.

Mes, organizatoriai, išklausę dalyvių atsiliepimus, taip pat priėjome prie išvados, kad vertėtų kitą kartą išbandyti šokėjus individualiose varžybose.

Labai norisi ir toliau rengti tokias šokių varžybas, tačiau prieš tai pasiūlysime registruotis ir, žinodami tikslesnį dalyvaujančių skaičių, sklandžiau organizuosime.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.