„LAIMĖ YRA LAPĖ“ Ignalinos bibliotekoje

Lapkričio 25 dieną Ignalinos Česlovo Kudabos progimnazijos pirmokai ir antrokai atėjo į biblioteką pasižiūrėti spektaklio vaikams ir visai šeimai „LAIMĖ YRA LAPĖ“ pagal to paties pavadinimo E. Daciūtės ir A. Kiudulaitės knygą.

Interaktyvus, linksmas ir energingas spektaklio veiksmas įtraukė vaikus, mokytojus ir bibliotekininkus nuo pirmosios minutės. Juokas ir geros emocijos tryško viso renginio metu. Vaikai  mielai, kartu su aktoriais, rinko į delniukus laimės dulkes, skandavo skanduotes.

 Šis spektaklis Ignalinos viešosios bibliotekos įgyvendinamo  projekto „Menų dūzgės kūrybingai vaikystei“, kurį iš dalies remia Lietuvos kultūros taryba renginys.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.