Palūšės bibliotekoje prie arbatos puodelio

Vėlyvą gruodžio 12-osios pavakarę į popietę „Pasišnekučiuokime prie arbatos puodelio“ Palūšės bibliotekoje rinkosi skaitytojai nešini sausainukais, saldainiukais, „grybukais“, šimtalapiu ir kalėdinėmis dekoracijomis. Gruodžio 15-oji – Tarptautinė arbatos diena, tą dieną arbatos mėgėjai degustuoja naujas šio gėrimo rūšis. Bibliotekoje šios popietės metu ir buvo degustuotos  japoniškos žaliosios bei indiškos juodosios arbatų rūšys, kurias bibliotekos skaitytojams ir bendruomenės nariams dovanojo maskviškis, vasaras Palūšėje leidžiantis, arbatų verslo savininkas Borisas.

Renginio metu buvo pagerbti aktyviausi bibliotekos skaitytojai, folkloro kolektyvo „Čiulbutė“ atstovės Sigutė ir Giedrė atliko Advento dainas. Labai netikėtai į jaukią popietės nuotaiką su geromis žiniomis  įsiliejo Palūšės kaimo bendruomenės pirmininkas Arvydas Gaidelis, jis atvyko iš ką tik pasibaigusio savivaldybės pasitarimo apie Palūšės bendruomenės planus ir bendradarbiavimą, gerinant kaimo infrastruktūrą. Šios žinios taip pat buvo aptartos prie arbatos puodelio.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.