Susitikimas su policijos pareigūne Mielagėnuose

Ignalinos rajono policijos komisariatas, bendradarbiaudamas su viešąja biblioteka, organizuoja susitikimus su gyventojais. Vasario 11 d. Mielagėnų ir Gilūtų kaimų gyventojai buvo pakviesti į susitikimą su pareigūne Jurgita Zenkuviene.
Visi, išėję ar išvažiavę į kelią, tampame eismo dalyviais, ir žinome, kad keliuose būna daug eismo nelaimių. Kaip elgtis, kad jų sumažėtų, ką gali padaryti kiekvienas, kad sveikas grįžtų į namus – apie tai buvo kalbėta susitikimo metu. Pareigūnė Jurgita parodė filmuotos medžiagos iš eismo įvykių. 
Kita pokalbio dalis buvo apie dažniausiai pasitaikančius pavojus, tykančius internete.
Jurgita  Zenkuvienė atsakė į klausimus, patarė, kaip elgtis, kur kreiptis susidūrus su vienokiomis ar kitokiomis problemomis.
Vėliau ji kalbėjosi su Mielagėnų skyriaus pradinukais.

Rima Misiūnienė,
Mielagėnų filialo vyresn. bibliotekininkė

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.