Kurkime kartu bendrą mūsų – ignaliniečių nuotraukų albumą!!!

Visai neseniai  Facebook nuvilnijo iššūkis, kuomet kėlėme savo  vaikystės nuotraukas. Buvo įdomu pamatyti, kaip laikas pakeitė žmones, aprangą, lyginome praeitį ir dabartį. Nuotraukos tuo ir įdomios, nes jos vienintelės gali akimirką užšaldyti laike. Mes norime surinkti nuotraukas, kuriose Jūs esate nusifotografavę pačioje Ignalinoje ar kurioje nors Ignalinos rajono vietoje, nesvarbu ar esate rajono gyventojai, ar svečiai. Esame tikri, kad Jūsų foto albumai dar neužkišti į tolimiausią spintos kamputį, todėl kviečiame dar kartą juos perversti.  Kviečiame jungtis prie Facebook grupės „Aš Ignalinoje“ (nuoroda https://www.facebook.com/groups/779616529232064/about/) ir dalintis tomis užšaldytomis akimirkomis. Visos nuotraukos įdomios, nesvarbu nei kada, nei kur, nei su kuo. Svarbu tik vieta – Ignalina ar Ignalinos rajonas.

Publikuodami parašykite, kurioje vietoje nufotografuota, galbūt net žinosite laiką, nuotraukos autorių, o gal buvo įdomios fotografavimo aplinkybės.

Pirmąja nuotrauka  pasidalino bibliotekininkė Laima Banienė, joje 1989 metų birželio 1 diena (Vaikų gynimo diena Ignalinoje).

Kurkime kartu bendrą mūsų – ignaliniečių nuotraukų albumą!!!

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.