Rudenėlio džiaugsmai

Rudeniškai vėjuotą rugsėjo 17-ąją Ignalinos „Šaltinėlio“ mokyklos „Želmenėlių“ grupės auklėtinai atskubėjo į bibliotekos Vaikų literatūros skyrių. Čia jiems buvo surengta literatūrinė valandėlė „Rudenėlio džiaugsmai“. Svečius pasitiko lėlių teatro šeimininkas Mįsliukas, jis su vaikais kalbėjosi apie apie vasaros atostogas, patirtus nuotykius, prasidėjusį rudenėlį. Vėliau pakvietė žiūrėti lėlių spektaklį pagal lietuvių liaudies pasaką „Dangus griūva“.                                                                             

Vieną sykį katinas išėjo iš namų pasipeliauti. Landžiojo, landžiojo po kopūstų daržą, tik plept jam ant uodegos galo kopūsto lapas ir užkrito. Persigandęs Katinas pamanė: „Dabar tai jau tikrai dangus griūva!“ Ir pasileido bėgti… Ar tikrai dangus gali užgriūti vaikai sužinojo pažiūrėję pasakėlę. Vėliau visų laukė kūrybinė valandėlė, mažieji sukūrė dailius paveikslėlius piešdami medžių lapais,  išbandė Interaktyvias grindis, tiesiog žaidė smagius žaidimus. Turiningai ir smagiai pasibuvę bibliotekoje išskubėjo atgal į mokyklėlę.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.