Rudens puokščių gamybos edukacija Didžiasalio bibliotekoje

Gražus ruduo, pamažu medžiai pakeitė spalvą. Krenta geltoni, raudoni, oranžiniai lapai. Į žemę bumbsi kaštonai. Surinkus visa tai, galima sukurti išskirtines puokštes, jas padovanoti draugams, papuošti klasės ar namų aplinką.
Spalio 7 d. Didžiasalio „Ryto“ gimnazijos ketvirtokai ir jų mokytoja Liudmila Račkauskienė  Didžiasalio bibliotekoje mokėsi  kurti kompozicijas iš rudens dovanų.   Bibliotekininkė Gintarė Jurgelėnienė parodė, kaip iš susuktų, sulankstytų klevo lapų galima pagaminti įvairiausių formų rožių. Klevo lapai dėl jų dydžio, spalvų gamos ir lankstumo labai  tam tinka. Susukę rožes, vaikai komponavo iš jų puokštes, pridėdami kaštonų, uogų, sausų gėlių.
Smagu, kad visiems pavyko puikias puokštes padaryti,  pasimokyti kitoje aplinkoje, nes klasėje jau nusibodo!

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.