LANKYTOJŲ APTARNAVIMAS KARANTINO METU

Nuo lapkričio 7 d. iki lapkričio 29 d. biblioteka teikia tik knygų išdavimo ir grąžinimo paslaugą!

Knygos užsakomos nuotoliniu būdu:

  • Suaugusieji turėtų kreiptis tel. (8 386)52142, el. paštu info@ignalinosvb.lt
  • Vaikai ir jaunimas iki 16 metų – tel. 861250842, el. paštu info@ignalinosvb.lt

Taip pat knygas galite rezervuoti elektroniniame kataloge, jas pasiimti galite tik dėvėdami nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones.

Perskaitytas knygas grąžinti galite į knygų grąžinimo dėžę prie bibliotekos arba į bibliotekininko nurodytą vietą.

Pirmadienis9:00-18:00
Antradienis9:00-18:00
Trečiadienis9:00-18:00
Ketvirtadienis9:00-18:00
Penktadienis9:00-18:00
Šeštadienis9:00-15:00
SekmadienisNedirbame

Bibliotekos darbo laikas

  • Tarp žmonių privaloma laikytis ne mažesnio nei 2 m atstumo.
  • Paslaugų teikėjai ir vyresni nei 6 metų amžiaus lankytojai, paslaugų gavėjai privalo dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones, kurios priglunda prie veido ir visiškai dengia nosį ir burną, išskyrus atvejus, kai leidžiama kaukės nedėvėti neįgalumą turintiems asmenims.
  • Neaptarnaujami karščiuojantys, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligos požymių, be nosį ir burną dengiančių apsaugos priemonių lankytojai.
  • Ribojami paslaugų gavėjų srautai (užtikrinamas 10 mpaslaugos teikimo plotas vienam lankytojui arba vienu metu aptarnaujamas ne daugiau nei vienas asmuo).

Lankytojai aptarnaujami vadovaujantis Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro – valstybės lygio ekstremaliosios situacijos valstybės operacijų vadovo 2020 m. lapkričio 6 d. sprendimais Nr. V-2506 „Dėl bibliotekų darbo organizavimo būtinųjų sąlygų“ ir Nr. V-2511 „Dėl paslaugų teikimo būtinų sąlygų“.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.