Ministro padėka bibliotekai

Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka už aktyvų dalyvavimą iniciatyvoje „Atverk duris vasarai“ pažymėta  Lietuvos švietimo, mokslo ir sporto ministro Algirdo Monkevičius padėka.

Penktus metus Ignalinos rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyriaus bei kaimo filialų bibliotekininkės tampa vaikų vadovais ir organizuoja edukacinius užsiėmimus, stovyklas, knygų skaitymo popietes. 2020 metų iniciatyvoje veiklas vaikams organizavo Vaikų literatūros skyriaus, Mažėnų, Ceikinių, Didžiasalio, Mielagėnų ir Meikštų kaimo filialai. Ignalinoje vaikai buvo kviečiami į dienos stovyklą „Būkim pažįstami“, vasaros skaitymus su edukacijomis bei žaidimais. Kaimo filialuose vaikai žaidė judriuosius žaidimus, skaitė knygas, dalyvavo viktorinose, kūrybinėse dirbtuvėse, žygiuose į gamtą.

Tarp visų bibliotekose organizuojamų akcijų „Atverk duris vasarai“ išsiskiria veiklų įvairove, galimybėmis sudominti skaitymu atostogaujančius vaikus. 

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.