Bibliotekoms paskirti akcijos „Metų knygos rinkimai 2020“ knygų komplektai

Akcijos „Metų knygos rinkimai 2020“ organizatoriai ir šiais metais kvietė viešąsias ir mokyklų bibliotekas, norinčias organizuoti renginius, kuriuose būtų pristatomos akcijos knygos, teikti paraiškas šioms knygoms laimėti. Paraiškas teikė ir Ignalinos rajono savivaldybės viešoji bibliotekos skyriai bei filialai.

Paraiškų vertinimo komisija įvertino pateiktas paraiškas ir sudarė sąrašą bibliotekų, kurioms paskirti knygų komplektai.

Paauglių kategorijos knygų komplektą laimėjo Ignalinos rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Naujojo Daugėliškio filialas, poezijos kategorijos knygų komplektus –  Linkmenų ir Vidiškių filialai, prozos suaugusiesiems knygų komplektą – Mažėnų filialas, o publicistikos ir dokumentikos kategorijos knygų komplektai paskirti Ignalinos bibliotekai ir Kazitiškio filialui.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.