Biblioteka aptarnauja skaitytojus

NORIME INFORMUOTI, KAD LIETUVOJE PRATĘSUS KARANTINĄ IKI 2021.01.31 BIBLIOTEKA NEBUS UŽDARYTA
Biblioteka ir filialai toliau aptarnauja skaitytojus ir šventinį laikotarpį kviečia pasitikti su knyga.
Bibliotekoje išduodami tik iš anksto užsakyti leidiniai, knygų rinktis patiems atviruose fonduose galimybės nėra. Užsakyti leidinius galima bibliotekos skyrių ir filialų telefono numeriais, el. paštu (https://ignalinosvb.lt/kontaktai-ir-darbo-laikas/ ) arba per elektroninį katalogą LIBIS (rezervuoti elektroniniame kataloge).
Knygos karantinuojamos tris paras po grąžinimo ir į lentynas grįžta po 72 val.
Periodikos skaityklos neveikia.
Bibliotekoje negalima naudotis viešosios interneto prieigos kompiuteriais.
Spausdinimo, skenavimo ir kopijavimo paslaugas neteikiamos.
Perskaitytas knygas grąžinti galite į knygų grąžinimo dėžę prie bibliotekos arba į bibliotekininko nurodytą vietą.
Bibliotekoje vyresniems nei 6 m. lankytojams būtina dėvėti apsaugines veido kaukes (išskyrus, kai žmogus kaukės negali dėvėti dėl negalios). Prie įėjimo į biblioteką būtina dezinfekuoti rankas, o viduje laikytis saugaus 2 metrų atstumo.
Bibliotekoje negalima lankytis turint ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių (pvz. karščiavimas, kosulys, pasunkėjęs kvėpavimas ir pan.).
Renginiai ir mokymai bibliotekos patalpose nevyksta. Kviečiame dalyvauti nuotoliniuose projekto „Prisijungusi Lietuva” skaitmeninio raštingumo mokymuose pažengusiesiems.

Informaciją galite gauti telefonu Nr. (8 386) 52142

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.