Saugesnio intereneto savaitė

Projektas „Prisijungusi Lietuva“ kviečia mokytojus, moksleivius, senjorus ir visus, besirūpinančius savo saugiu elgesiu internete – susipažinti su sukurta mokymosi medžiaga, kuri padės dar kartą prisiminti, pakartoti ir naujai sužinoti tai, kas svarbu kiekvienam interneto naudotojui. Saugesnio interneto savaitė vyksta vasario 8–13 d. Ryšių reguliavimo tarnybos sukurta mokomoji medžiaga puikiai atitiks kiekvieno poreikius. Mokomuosius filmukus rasite Čia https://www.prisijungusi.lt

Ignalinos Vaikų literatūros skyriuje vasario 8 d. 12 val. transliacija vaikams apie saugų internetą su Pelėda Paule.

Ignalinos viešoji biblioteka kartu su Ignalinos policija kviečia suaugusius registruotis į virtualų susitikimą vasario 11 d. 11 val. Susitikimo metu bus kalbama, kaip apsaugoti duomenis, kaip išvengti grėsmių internete. Norinčius dalyvauti prašome paskambinti (8 386) 52142.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.