Kad būtum saugus

Kiekvienais metais Lietuvoje vyksta Saugesnio interneto savaitė, kurios metu siekiama atkreipti dėmesį į kylančias problemas internete. Iniciatyvos tikslas – atkreipti dėmesį į aktualius skaitmeninius iššūkius, skatinti saugesnį, ypač vaikų ir jaunuolių, naudojimąsi internetu ir skaitmeninėmis technologijomis.

Vasario 9 d. Pelėda Paulė apie saugesnio interneto savaitę ir jos metu vykstančias įvairias akcijas  pasakojo Ignalinos Česlovo Kudabos progimnazijos 4 b klasės mokiniams. Taip pat transliacijos metu parodė vaikams Draugiško interneto meškiuko edukacinę pamokėlę apie internetinius žaidimus.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.