SVARBI INFORMACIJA

Nuo liepos 9 d. iki liepos 29 d.  keisis kai kurių bibliotekos paslaugų teikimo tvarka

Liepos 9–11 d. dėl atliekamų modernizavimo darbų neveiks bibliotekų elektroninių paslaugų portalas ibiblioteka.lt. Šiomis dienomis skaitytojams nebus galimybės naudotis šio portalo paslaugomis.

Nuo liepos 12 d. ibiblioteka.lt registruoti vartotojai bus nukreipiami į atnaujintą portalą ibiblioteka.lt. Naudojantis atnaujintu portalu galimi trikdžiai dėl duomenų perkėlimo į naują sistemą, testavimo procesų. 

Liepos 9–11 d. Ignalinos rajono savivaldybės viešosios bibliotekos skaitytojai knygas galės užsakyti kontaktiniu būdu (tik atvykus į biblioteką).

Svarbu! Liepos 28 d. bus atliekamas Ignalinos rajono savivaldybės viešosios bibliotekos duomenų perkėlimas į naują sistemą, todėl biblioteka nedirbs (vartotojai neaptarnaujami).

Svarbu! Nuo liepos 9 iki liepos 29 d., kai migruos bibliotekos duomenys, portale ibiblioteka.lt skaitytojai negalės savarankiškai užsiregistruoti, nebus galimybės redaguoti jų duomenų ir išduoti skaitytojo pažymėjimų.  Nurodytu laikotarpiu nauji skaitytojai bus registruojami kontaktiniu būdu (tik atvykus į biblioteką).

Atnaujintame portale ibiblioteka.lt veiks modernizuotos esamos el. paslaugos, taip pat sukurtos naujos el. paslaugos, suteiksiančios vartotojams galimybę kurti skaitytojo, turinio teikėjo profilius, per portalą atlikti paiešką interneto išteklių archyve, atlikti elektroninių periodinių leidinių paiešką ir skaityti juos portale, leidėjams, autoriams portalo priemonėmis kurti el. knygas.

Atsiprašome už galimus nesklandumus dėl atliekamų elektroninių paslaugų portalo modernizavimo darbų.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.