„Rudenėlio“ susitikimas

Liepos 26 d. vyko klubo „Rudenėlis“ popietė. Popietės tema „Vasara, gėlės glosto mūsų širdis“ Gėlių puokščių parodėlė-konkursas. Šventiškai nusiteikę, nešini vasariškomis gėlių puokštėmis senjorai rinkosi svečiuose pas klubo narę Zosę Mudinienę. Tam tikslui sudaryta komisija rinko gražiausias gėlių puokštes įvertindami ne tik puokščių išvaizdą, bet ir naudingumą (ar yra puokštėje vaistažolių). Taip buvo išrinktos trys naudingiausios ir gražiausios puokštės. Puokščių laimėtojai gavo vaistažolių arbatos pakuotes. Taip pat pasveikinta klubo narė Aldona Freder gražaus 70-ies metų jubiliejaus proga. Jai sugiedota „Ilgiausių metų“, išsakyti sveikinimo žodžiai, įteikta dovanėlė, gėlių, sušokotas Jubiliatės valsas.

 Gurkšnojant arbatą ir pjaustant Jubiliatės lietuvišką šakotį klubo nariai daug kalbėjo apie karštą vasarą, darbus soduose ir kt. Vėliau buvo giedamos lietuvių liaudies dainos. Einant popietei į pabaigą senjorai linkėjo vieni kitiems sveikatos ir gražios vasariškos nuotaikos.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.