Rugpjūčio susitikimas

Rugpjūčio 30 dieną Ignalinos rajono savivaldybės viešosios bibliotekos pagyvenusių žmonių klubo „Rudenėlis “ nariai rinkosi pas Danutę Cicėnaitę. Čia vyko senjorų popietė „Sudie įvairiaspalve vasara“, kurios metu dalintasi receptais, degustuoti  įvairūs pačių gaminti sveiko maisto patiekalai iš šių metų derliaus. Šventiškai nusiteikusius, klubo narius pasitiko ir palydėjo Pranutės Milašauskienės armonikos garsai. Išrinkti skaniausi ir sveikiausi patiekalai, jų autoriai apdovanoti receptų knygelėmis. Vėliau kalbėta apie sveiką mitybą ir jos naudą žmogui.

Tradiciškai pasveikinti rugpjūčio mėnesį gimusieji. Jiems įteikta gėlių, sakyti sveikinimai, giedota ilgiausių metų ir, žinoma,  sušoktas gimtuvininkų valsas. Vilma Stukienė ir Aldona Freder skaitė savos kūrybos eiles apie vasarą, gamtą… Einant popietei į pabaigą sugiedotas klubo „Rudenėlis“ himnas.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.