Pasakų iššūkis

Spalio 7 dieną Ignalinos viešosios bibliotekos vaikų literatūros skyriuje prasidėjo  ugdymo pasakomis iniciatyva „Pasakų iššūkis 2021“. Pirmieji susitikti ir susipažinti su pasakomis atėjo Ignalinos „Šaltinėlio“  mokyklos  „Skruzdėliukų“  grupės vaikai. Juos pasitiko Mįsliukas ir pakvietė į pasakų kambarį žiūrėti spektakliuką, inscenizuotą pagal pasaką „Pagrandukas“. Pažiūrėję  pasaką vaikai  noriai dalinosi  įspūdžiais, lipdė iš  modelino  pasakos veikėjus ir su pasigamintais personažais sekė pasaką.

Taip pat vaikams patiko piešti šviečiančiame molberte, rinkti akmenukus ir žarstyti smėlį ant šviesos stalo, smagiai leisti laiką sensoriniame kambaryje.

Iniciatyvos organizatorius – sumanymas „Pasakos augimui. Asmenybės ugdymo užsiėmimai”.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.