Rudenėlis…

Rugsėjo 27 dieną „Rudenėlis“ susitiko paskaityti poezijos apie rudenį. „Labas rudenėli“ vadinosi senjorų popietė, vykusi gamtoje. „Palengva, su rudens spalva ir rudenio saule ir vėjais, žolynų gyvybę vėsa palytėjęs, rudens gėlių kvapu ir gervių klyksmu prie kiekvieno iš mūsų sustoja rugsėjis“, – tokiais žodžiais pradėta popietė. Jos metu metu buvo skaitomos Aido Marčėno, Salomėjos Nėries, Juozo Erlicko, Vinco Mykolaičio Putino ir kitų poetų eilės apie rudenį. Taip pat savos kūrybos eiles skaitė Vilhelmina Stukienė. Vėliau vyko diskusija apie poezijos galią ir įtaką žmogaus gyvenimui.

Pasveikinta klubo narė Danutė Cicėnaitė su gimtadieniu, jai įteiktos gėlės, dovanėlė, sakomi palinkėjimai, giedama ilgiausių metų. Einant popietei į pabaigą tradiciškai sugiedotas klubo „Rudenėlis“ himnas, o skirstantis senjorai vieni kitiems palinkėjo laimingo, sveiko rudenio.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.