In memoriam Daivai Veličkienei

2021 m. spalio 7 d. amžinybėn išėjo Ignalinos rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Rimšės filialo bibliotekininkė Daiva Veličkienė.

Daiva gimė 1969 m. sausio 5 d. Akriemių kaime Kazitiškio seniūnijoje. Šeimoje buvo vienturtė. Studijavo pedagogiką. 2006 m. pradėjo dirbti Ignalinos viešosios bibliotekos Rimšės filialo vyresniąja bibliotekininke.

Dirbdama bibliotekininke Daiva pasižymėjo sumanumu, buvo komunikabili, atsakinga. Rimšės filialo skaitytojai  ją gerbė, nes ji negailėjo dėmesio ir šilumos, prisidėdavo prie bendruomenėje vykstančių  renginių. Kartu su kitais bibliotekos filialais aktyviai dalyvaudavo įvairiose veiklose. Ypatingai daug dėmesio skyrė bibliotekos lankytojams. Dar ilgai visi prisimins jos surengtus renginius, jos nuoširdžią šypseną.

Daiva Veličkienė užaugino du puikius vaikus – sūnų Gražvydą ir dukrą Kotryną. Gyvenimas nepagailėjo jai sunkumų, bet jos nuoširdumas nugalėdavo viską. Bibliotekininkę pažinojusios kolegės prisimins ją kaip šiltą ir šviesią  asmenybę.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.