Kūrybiški, muzikiniai eilėraščių skaitymai-žaidimai projekte „Menų dūzgės kūrybingai vaikystei-2“

Rugsėjo 29-ąją Ignalinos viešoji biblioteka pradinių klasių vaikučius pakvietė į susitikimą su teatro puoselėtojais VšĮ  „Teatriukas“. Tai mažas, jaukus, augantis ir kuriantis teatras.  Būriui mažųjų jie pristatė programą „Kūrybiški, muzikiniai eilėraščių skaitymai-žaidimai“. Skambėjo  J. Erlicko, V. Palčinskaitės, L. Degėsio eilės, atliekamos aktorių Dalios Mikoliūnaitės ir Žilvino Ramanausko. Dainelės buvo atliekamos gyvai su akustine gitara, su jomis persipynė žaidimai, mįslės, užduotys vaikams. Nuotaikingai vaidinantys, muzikuojantys ir skaitantys įdomias istorijas teatro aktoriai paprastai ir išradingai perteikė žiūrovams svarbiausius dalykus – meilę artimui, kasdienybės grožio ir pasaulio spalvų magiją, siekiant paskatinti kurti bei tuo dalintis.

Tai jau paskutinis Ignalinos viešosios bibliotekos projekto „Menų dūzgės kūrybingai vaikystei-2“, kurį iš dalies finansuoja Lietuvos kultūros taryba, susitikimas su teatrais ir aktoriais. 

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.