Pasakos bibliotekoje

Spalio 13 ir 14 dienomis bibliotekoje apsilankė Ignalinos Šaltinėlio mokyklos „Šypsniukų“  ir „Papartėlių“ grupės vaikai, kurie įsijungė į Iniciatyvą „Pasakų iššūkis 2021“ . Iniciatyvos organizatorius – sumanymas „Pasakos augimui. Asmenybės ugdymo užsiėmimai”.

Vaikus pasitiko ir pasveikino du bibliotekos gyventojai pelėda Paulė ir Mįsliukas, jie pakvietė mažuosius pasižiūrėti lėlių teatro  spektaklį „Pagrandukas“. Darželinukams patiko pasaka ir jos veikėjai, jie noriai juos lipdė iš modelino  ir su pasigamintais personažais sekė pasaką.

 Dar vaikams džiaugsmingų emocijų suteikė piešimas šviečiančiame molberte, šviečiantis staliukas su smėliu ir akmenukais, interaktyvios grindys, sensorinis kambarys  ir, žinoma, spalvotos knygelės.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.