Prisiminkime popierinių laiškų rašymą

Lapkričio 16 d. 17.00 val. biblioteka kviečia prisiminti laiškų rašymą ranka, kuris tampa stebuklu, nes šiandien tikrai retai juos gauname. O dar rečiau patys juos rašome… Laiškuose mes tarsi užkonservuojame savo jausmus bei emocijas, o tuo pačiu tampame artimesni vienas kitam…
Dabar per dieną parašome turbūt ne po vieną el. laišką ir tiesiog vienu mygtuko spustelėjimu jis per kelias sekundes pasiekia gavėją.
Todėl kviečiame stabtelėti, ateiti į biblioteką ir parašyti laišką draugui, sesei, močiutei, tetai ar kitam artimam žmogui, papasakoti kuo gyvenate ir išsiųsti. Tai gali būti artėjančių švenčių sveikinimo laiškas.
Visomis priemonėmis: laiško popieriumi, voku, pašto ženklu mes pasirūpinsime.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.