Leonas ir Facebook’as

Sausio  15 d.  popietę, nurimus audringam vėjui, į Didžiasalio biblioteką rinkosi Leono Facebook‘o draugai. Šiais laikais niekam ne naujiena naudotis socialiniais tinklais, o pandemijos laikotarpiu tai tapo ne tik pramoga, bet ir būtinybe. Visgi perkopusių aštuntą dešimtį aktyvių feisbuko vartotojų nėra tiek daug. Leonas ne tik, kad ten susirado daug bendraminčių, bet aktyviai talpina užfiksuotus gamtos reiškinius, žvejybos akimirkas, kuria muzikinius sveikinimus ir dažną nuotrauką pakomentuoja eiliuota fraze. Taip jau sutapo, kad Leonas išvakarėse minėjo savo gimtadienį su šeima, o bibliotekoje jį sveikino Facebook‘o  draugai, saviveiklininkų kolektyvas „Hercogai“, kuriam ir pats Leonas priklauso. Kadangi sukaktuvininkas yra kilęs iš Daugėliškio krašto, į renginį atvyko Daugėliškio krašto bendruomenės atstovai, dovanomis nudžiugino Indrė Gruodienė, Visagino Europe Direct informacijos centro vadovė.

Dar viena maloni staigmena – tą vakarą, specialiai bibliotekai sukurtą, dovaną įteikė Algis Kudaba. Nuo šiol ji džiugins visus Didžiasalio bibliotekos lankytojus

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.