Lietuva – gimtasis mūsų kraštas

Kovo 9 dieną  Vidiškių biblioteka darželio vaikučius  pakvietė į rytmetį  „Lietuva – gimtasis mūsų kraštas, kloniai ir laukai“, skirtą Lietuvos Nepriklausomybės dienai.

Mažuosius į biblioteką palydėjo auklėtojos Irena Drūteikienė ir Rita Krasienė.   atsinešė pavasario dvelksmą ir  gerą nuotaiką.

Bibliotekininkė  priminė vaikams kuo brangi  gimta  Tėvynė,   kodėl reikia gerbti jos istoriją, papročius ir tradicijas. Vėliau darželinukai nupiešė po piešinėlį, skirtą Lietuvai. Į savo darbelį  vaikai sudėjo meilę  gimtam  kraštui, o iš   raidelių  sudėliojo  visiems mums brangius žodžius – Lietuva yra Tėvynė. Džiugu pabūti kartu,  pabendrauti ir pasidžiaugti savo gimtosios šalies švente.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.