Mįsliuko viešnagė pas mažuosius draugus

Birželio 3 dieną Vidiškių darželyje ,,Šaltinėlis” svečiavosi Ignalinos rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyriaus lėlių teatriukas ,,Mįsliukas“. Vaikučiams buvo parodytas spektakliukas pagal Teresos Heapy ir David Lithfield knygą ,,Spindintis miestas“. Pasakos herojai Meškiukas ir Peliukas gyvena tamsioje girioje, bet sumano nukeliauti į šviesų apšviestą Spindintį miestą. O ten jų laukia ne tik  įvairūs nuotykiai, bet ir nemaži  pavojai.

Pasaka „Spindintis miestas“ darželinukams labai patiko. Pažiūrėję vaidinimą mažieji suprato,  kaip gera, kai turi ištikimą draugą, kuris niekada nepaliks tavęs nelaimėje.

Pasibaigus spektakliukui bibliotekininkės pakvietė vaikučius į kūrybines dirbtuvėles. Čia mažieji patys spalvino iš popieriaus išlankstytus namukus, kūrė savo mažą spindintį miestą. Vėliau šoko ir žaidė nuotaikingus žaidimus.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.