Visi vienodai norim būt mylimi ir girdimi

Rugsėjo 8 dieną bibliotekoje vyko net du puikūs renginiai. Pirmasis – teatrinė edukacija su Mariumi Povilu Elijumi Martynenko „Teatriniai žaidimai“. M. P. E. Martynenko, buvęs Oskaro Koršunovo mokinys, kurio aktorinis talentas vertinamas kaip vienas perspektyviausių iš savo kartos, todėl dalyvauti renginyje pakvietėme ir Ignalinos vaikų teatro „IKI“ narius. Vaikai klausėsi Elijaus pasakojimų, kartu diskutavo, žaidė įvairius žaidimus, padedančius nugalėti scenos baimę ir ne tik. Vėliau aktorius atsakinėjo į jaunuoliams rūpimus klausimus apie aktorystę, paskaitas, vykstančius užsiėmimus, taip pat papasakojo apie darbo teatre, kine ir televizijoje ypatumus.

Kita tądien vykęs renginys – Rimantės Kulvinskytės „Laiminga knyga“, „Semčiukai“ ir Mariaus Povilo Elijaus Martynenko „Kaip Tau – už € 16“ knygų pristatymai. Tai buvo ne tik knygų pristatymai, bet ir atviras dviejų žmonių pokalbis į kurį įtraukta ir publika. Geriausiai viską apibudino pati Rimantė Kulvinskytė, kuri po vykusio renginio savo Instagram paskyroje parašė: „Su Mariumi Ignalinoje kalbėjome apie tuos save, kurių ilgimės, ekskursiją ateiviams, mėsą iš konteinerių, dalykus, kuriuos darytume dienai pakeitę lytį, užrašus ant mūsų antkapių, amžių, kuriame norėtume užstrigti, ir ašarų šluostymąsi banknotais. Ir šiek tiek apie knygas.“

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.