Mįsliukas svečiavosi Ceikinių bibliotekoje

Džiugias akimirkas vaikučiams padovanojo Ceikinių bibliotekininkės Onos Martinėnienės pakviestas Ignalinos rajono viešosios bibliotekos teatriukas „Mįsliukas“, švenčiantis savo 27-ąjį gimtadienį.

Vaikučiai stebėjo, o kai kurie ir patys dalyvavo pagal T. Heapy ir D. Litchfild knygą „Spindintis miestas“ sukurtame spektaklyje. Tai nepaprasta ir pamokanti istorija apie tikrą draugystę. Jaunieji žiūrovai džiaugėsi dekoracijų šviesomis, spalvino namelius, kartu su mokytojomis, mielomis ir šauniomis bibliotekos darbuotojomis, kūrė svajonių miestą, žaidė smagius žaidimus.

 Atsisveikindamas Mįsliukas pažadėjo dar kartą atvykti į Ceikinius, o vaikučiai pažadėjo nekantriai jo laukti.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.