Utenos apskrities vaiko teisių apsaugos skyriaus Susitikimas su visuomene

2022 m. gruodžio 9 d. vaiko teisių gynėjai į susitikimą kviečia Ignalinos bendruomenę. Ateikite pasitarti, sužinoti, konsultuotis visais su vaiko teisėmis susijusiais klausimais, dėl skyrybų ar dėl bendravimo tvarkos, esant ginčams dėl vaikų auklėjimo bei kitais rūpimais klausimais. Žinodami ir suprasdami vaiko teises, Tarnybos veiklos tikslus ir atliekamas funkcijas lengviau spręsime sudėtingas situacijas, sklandžiau atstovausime geriausius vaiko interesus.

Konsultacijos laikas: 2022 m. gruodžio 09 d., nuo 11 iki 14 val.

Konsultacijos vieta: Atgimimo g. 20/1 (Ignalinos rajono savivaldybės viešosios bibliotekos skaityklos salė (II aukštas))

Telefonas pasiteirauti: 8 697 56 536

Susitikime, bendraukime, bendradarbiaukime!

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.