Skaitytojų klube pokalbis apie gėles ir likimus

Nors lauke buvo be galo slidu, Ignalinos bibliotekoje susitiko skaitytojų klubas „Tarp eilučių“. Susitikimo pradžioje rašytoja Gintarė Adomaitytė pristatė „Meno bangų“ interneto svetainę. Ji supažindino klubo nares su pagrindinėmis publikuojamomis temomis ir kvietė lankytis joje.  Po to buvo kalbama apie australų rašytojos Holly Ringland knygą „Visos Alisos Hart gėlės“. Klubo skaitytojas sužavėjo pasakojimas apie gražios sielos mergaitę, vardu Alisa. Tai sukrečianti istorija apie jautrią smurtaujančio tėvo dukrą, kuriai teko nugalėti gyvenimo iššūkius bei rasti būdą išsikovoti vietą po saule. Klubo narės kalbėjo ir apie tai, kokias emocijas ši knyga sukelia. Moterys atkreipė dėmesį į knygos viršelį, kuris puikiai nusako romano temą. Vien knygos pavartymas ir gėlių aprašymų paskaitymas jau gali tapti tam tikra terapija. O kur dar pažintis su Australijos flora ir tai, kad kiekviena gėlė padeda papasakoti Alisos istoriją. Pamažu moterų mintys nuo knygos siužeto nukrypo į lietuviškų darželių gėles, jų simboliką, netgi auginimo subtilybes…

Jaukiai, prie kavos puodelio šnekučiavosi klubo narės. Kitam susitikimui pasirinkta skaityti anglų rašytojos Adelės Parks knyga „Sėkmės kaina“.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.