XIII Lietuvos kraštotyros draugijos (LKD) ataskaitinis-rinkiminis suvažiavimas

Balandžio 22 dieną Anykščiuose, L. ir S. Didžiulių viešojoje bibliotekoje, vyko XIII Lietuvos kraštotyros draugijos (LKD) ataskaitinis-rinkiminis suvažiavimas, kuris davė pradžią Nacionalinei bibliotekų savaitei „Kartu įveikiant krizes“. Ataskaitinį pranešimą perskaitė Draugijos valdybos pirmininkas prof. Libertas Klimka. Jis priminė susirinkusiems, kad Lietuvos kraštotyros draugija buvo įkurta 1961 m. Vilniuje, o I-sis suvažiavimas vyko 1964 m. Suvažiavimo dalyviai išklausė septynis diskusinius pranešimus. Ignalinos viešosios bibliotekos Palūšės filialo bibliotekininkė R. Ramanauskienė skaitė pranešimą „Kraštotyros fondo atspindžiai Palūšės bibliotekos renginiuose“.

Lietuvos kraštotyros draugijos pirmininku antrai kadencijai perrinktas profesorius L. Klimka. Į valdybą išrinkta ir Ignalinos rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Palūšės filialo bibliotekininkė Rita Ramanauskienė.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.