Lelijiečiai dalyvavo poezijos šventėje Zarasuose

Rugpjūčio 17 d. Ignalinos viešosios bibliotekos literatų klubo „Lelija“ atstovai vyko į Zarasų biblioteką dalyvauti literatūros ir muzikos popietėje „Ateik, dovanosiu ir Tau“. Tai  Zarasų viešosios bibliotekos projekto „Knygos šventė (literatūriniai tiltai Utenos regione)“, kurio parneriai yra ir Ignalinos bibliotekininkai,  pirmasis renginys.

Poezija ir muzika skambėjo atviroje terasoje ant bibliotekos stogo. Renginyje, kurį vedė  Gražina Karlaitė, eiles  deklamavo Zarasų krašto literatai, savo eilėraščius dovanojo poetas Viktoras Rudžianskas,  nuostabius muzikinius kūrinius atliko  smuiko virtuozai Vilhelmas Čepinskis ir Viktorija Čepinskienė. Ignaliniečiams nepaprastą įspūdį paliko Zarasų viešosios bibliotekos pastatas su įvairiomis erdvėmis, o nuo priestato stogo atsiverianti  Zaraso ežero panorama tiesiog sužavėjo. Ignaliniečiai taip pat aplankė ir Zarasų apžvalgos ratą.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.