Tęsiasi „Siuvimo ABC“ edukacija bibliotekoje

Siuvimas sparčiai populiarėja, mokėti siūti tampa madinga ir prestižiška. Be to, siuvimas yra puikus būdas kūrybiškai paįvairinti savo gyvenimą. Viešojoje bibliotekoje tęsiasi „Siuvimo ABC“  edukacija, kurią veda  MB Daivos siuvyklėlės vadovė, puiki savo srities specialistė Daiva Čeberakiene. Pirmieji žingsniai nėra lengvi… Jau susipažinome su visomis siuvimui reikalingomis priemonėmis, „susidraugavome“ su savo siuvimo mašinomis! Šios edukacijos metu pasisiuvome daugkartinio naudojimo krepšelius, kurie dabar sparčiai populiarėja. Pasirodo, tam reikia visai nedaug: gabalo gobeleno arba kitokio standesnio audinio atraižos, plačios juostelės krepšelio rankenoms, žirklių ir matavimo juostelės. Gal kam atrodo lengva, bet, patikėkit, yra niuansiukų… Kviečiame visus prisidėti prie planetos švarinimo – atsisakykite vienkartinių plastikinių maišelių ir  pasisiūkite medžiaginį, kuris tarnaus metų metus.
Turite siuvimo mašiną? Kviečiame jungtis prie mūsų! Išmoksite  pasidaryti brėžinius, iškarpas, pačios kirpsite ir siūsite, o savo rankomis pasigaminti daiktai originalūs ir mieli širdžiai.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.