Naujojo Daugėliškio bibliotekoje kalbėta apie laimę, gerumą, padėką

Tradiciškai, artėjant didžiosioms metų šventėms, Naujojo Daugėliškio Bibliotekaos bibliotekininkė Zoja Boguško pakvietė savo lankytojus prisiminti bibliotekoje vykusius renginius, susitikimus, drauge pakalbėti apie laimę, gerumą ir padėką artimiesiems. Visus tarsi užbūrė nuoširdus ilgametės Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro artistės Nijolė Kliučinskienė pasakojimas apie kūrybinį kelią: nuo svajonės šokti ir dainuoti didžiojoje scenoje iki realybės – 35-erius metus vaidinta šalia operos grandų Vaclovo Daunoro ir Virgilijaus Noreikos. Kartu su Visagino Č. Sasnausko menų mokyklos mokytoja Rita Kuprinskaite dovanotos dainos, sušildė mūsų širdis ir sielas gerumui ir bendrystei.

Renginio metu galima buvo pasigrožėti Genutės Pašilienės karpiniais, o kiekvienas dalyvis išsinešė „laimės kojinytę“, kaip svetingumo, šilumos ir stiprybės simbolį.

Indrė Gruodienė

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.