Ignalinos Česlovo Kudabos progimnazijoje pasidžiaugta jaunaisiais autoriais

„Knygų skaitymas lavina sielą, kelia ir stiprina žmogų, žadina geriausius troškimus, ugdo protą ir sušildo širdį“ (V. M. Tekerėjus). O jei toje knygoje dar ir  mūsų rajono vaikų kūryba, tai tos knygos tampa neįkainojamu turtu ir džiaugsmu aplinkiniams, o ypač pačiam autoriui. 111 puslapių spalvingoje vaikų ir jaunimo kūrybos rinktinėje „Pasakiška vaikystė“, išleistoje įgyvendinant projektą „Amatai atgyja pasakose“, gausu Didžiasalio „Ryto“ gimnazijos, Ignalinos r. Naujojo Daugėliškio mokyklos-daugiafunkcinio cento, Ignalinos Česlovo Kudabos progimnazijos mokinių literatūros kūrinėlių (pasakų, pasakojimų, eilėraščių). Leidinį puošia fotonuotraukos, kuriose įamžintos akimirkos iš praėjusios vasaros stovyklos, meniški vaikų kūriniai.

Kovo 5 d. nauju leidiniu ir vaikų bei jaunimo kūrybiškumu pasidžiaugta Ignalinos Česlovo Kudabos progimnazijoje kiekvienam autoriui asmeniškai įteikta po knygelę. Džiaugsmas ir nuostaba vaikų akyse išdavė, kaip yra svarbu įprasminti ir kartu, garsiai, viešai pasidžiaugti kiekvieno iš jų kūryba. Dovanojant knygeles linkėta ateityje kurti dar aktyviau, nebijoti dalintis savo kūryba ir į kūrybos aplinką įtraukti savo draugus.

Lina Staliauskienė,
Projektų vadovė

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.