Kūrybinės dirbtuvės „Vasaros magijaˮ

Liepos 7 d. Šiūlėnų bibliotekoje vyko kūrybinės dirbtuvės su inovatyvia 3D technologija. Ignalinos rajono savivaldybės viešosios bibliotekos specialistės Virginija Mesropian ir Erika Puziraukaitė vedė edukaciją, kurios metu supažindino su 3 D pieštukų veikimo principu, papasakojo, kad rašiklis piešia ne rašalu, o plastikiniu užpildu, geba piešti ir ore, mokė pasigaminti 3D tipo piešinius, žaislus ir viską, ką tik sugalvoji.

Pagal pasirinktus trafaretus susirinkusieji kūrė plokštuminius vaizdelius derindami piešinio spalvas, dalindami linijas. Piešiniams sustingus vaikai juos vartė rankose ir džiaugėsi savo kūriniais, kuriuos nusinešė į namus.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.