Pasakos bibliotekoje

Spalio 21 ir 27 dienomis Ignalinos „Šaltinėlio“ mokyklos auklėtiniai lankėsi Ignalinos viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyriuje ir įsijungė į pasakiškų susitikimų iniciatyvą „Pasakų iššūkis 2021“.

Iniciatyvos organizatorius – sumanymas „Pasakos augimui. Asmenybės ugdymo užsiėmimai”.         

Mažieji svečiai pasakų kambaryje susitiko su  Mįsliuku ir pelėda Paule, kurie pakvietė pasižiūrėti „Mįsliuko“ lėlių teatro spektaklį   „Pagrandukas“. Vėliau visi kūrė pasakos veikėjus  ir vaidino ką tik matytą pasaką.

Vykdė ir kitas edukacines veiklas – piešė šviečiančiame molberte, išbandė šviečiantį staliuką su smėliu ir akmenukais, interaktyvias grindis, sensorinį kambarį.   

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.