Mano kraštas

Lapkričio 24 d. Rimšės bibliotekoje vyko šilta ir jauki popietė „Mano kraštas“. Į susitikimą su skaitytojais pakviesta kraštietė, mokytoja, poetė Silva Žiliukienė mielai dalinosi prisiminimais apie mokyklą, pasakojo apie save ir kūrybą. „Labai ilgiuosi savo krašto, gamtos ir žmonių, todėl labai džiaugiuosi galėdama su Jumis susitikti“, – atviravo viešnia. Silva – gamtos žmogus, joje ji randa įkvėpimo, ramybės, harmonijos ir dvasingumo, todėl ir jos eilės dažniausiai skirtos gamtai. Nemažai ji rašo ir apie save, savo jausmus, išgyvenimus. „Poezija man tai – buvimas su savimi, o rašymas terapija“, – kalbėjo autorė.

Ilgai bibliotekoje skambėjo eilės, o atvykę į susitikimą net neraginti įsijungė į bendravimą, uždavinėjo viešniai klausimus, mielai dalinosi prisiminimais. Renginį  vainikavo Rimšės IKSC padalinio saviveiklininkų kolektyvo „Kuperkas“ muzikinis pasirodymas.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.