Ievos Simonaitytės kūrybai skirta popietė Kazitiškio bibliotekoje

Vasario 24 d. Kazitiškio bibliotekoje vyko literatūrinė popietė „Ievos Simonaitytės kūriniai teatrų scenose ir kino ekranuose“. Susirinkusiems pristatyta rašytojos 125-osioms gimimo metinėms skirta spaudinių paroda „Pavasarių audroj“, kalbėta apie rašytojos kūrybą ir gyvenimą.  Peržiūrėta LRT mediatekos laida „Daiktų istorijos“. Šioje laidoje pasakojama apie rašytojos gyvenimą, jos stiprų charakterį ir sugebėjimą išlikti sunkiose gyvenimo situacijose. O Ievos Simonaitytės kūrinių ekranizacijos „Vilius Karalius“, „Urtė“, esančios LRT mediatekos fonduose, leidžia kiekvienam bet kada peržiūrėti ir prisiminti šiuos kūrinius.

Susirinkusieji į popietę galėjo pasitikrinti savo žinias trumpoje viktorinoje apie  Ievą Simonaitytę. O norintys prisiminti senai skaitytus rašytojos kūrinius, ėmė jos knygas į namus.

Kazitiškio filialo bibliotekininkė Dalia Koršul

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.