Ceikinių bibliotekoje

Kovo 10 dieną, Ignalinos rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Ceikinių filiale vyko kūrybinės dirbtuvėlės su Rima Kinduriene „Knygos skirtukai lietuviškai knygai“. Užsiėmimo metu Rima pamokė, kaip iš 7 siūlų pasigaminti dailų knygų skirtuką. Smagiai ir prasmingai praleistas laikas, už kurį dėkojame mūsų ceikiniškei Rimai.

Vėliau vyko garsiniai skaitymai „Skiriu tau, Lietuva, gražiausias eiles“,  skambėjo lietuvių poetų eilės ir dainos apie Lietuvą, meilę gimtajai šaliai, nepakartojamą jos gamtos grožį. Popietės metu lietuvių poetų eiles skaitė Laima Mikalkienė, Danutė Čepulienė, Rima Kindurienė, Rita Ragaišienė, Ona Vitkauskienė, Dalia Trapikienė. Garsinių skaitymų metu buvo galima paklausyti ne tik eilių, bet ir gražių lietuviškų dainų.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.